AI Consultancy

Uit onze jarenlange ervaring is gebleken dat veel organisaties het lastig vinden om zelfstandig aan de slag te gaan met artificial intelligence.

AI-training biedt  naast trainingen ook consultancy om organisaties op weg te helpen met het vinden van de juiste casus en deze vervolgens succesvol te implementeren.

Het uitgangspunt hierbij is een daadwerkelijke probleemsituatie. Wij geloven niet in het ''innoveren om het innoveren''. Dit leidt alleen tot interessante pilots en proof of concepts, maar bijna nooit tot oplossingen die in productie draaien. En zonder productie geen waardecreatie!

Daarnaast besteden wij veel aandacht aan de samenwerking en betrokkenheid van het uitvoerende team en de business. Dit is één van de belangrijkste voorwaarden tot succes, net zoals bij andere verandertrajecten.

 

Hoe kunnen we jou helpen?

Casus bedenken

  • Door middel van interviews en workshops helpen wij jouw organisatie om tot de meest waardevolle casus te komen.
  • Voor het bepalen van de business case gebruiken we het door ons zelf ontwikkelde AI-Canvas.

Casus uitvoeren

  • Wij werken volgens het CRISP model en bieden ondersteuning gedurende de verschillende fases van het traject.
  • We hebben hierbij nadrukkelijk aandacht voor zowel de technische oplossing als de impact op de mensen in jouw organisatie.
  • Hierbij werken wij, waar nodig,  samen met gespecialiseerde data scientists uit ons eigen netwerk.

Meer informatie

Mocht je meer willen weten over hoe wij jouw organisatie van dienst kunnen zijn, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel met 06-10 95 60 21 of mail met muriel@appliedai.nl