De ethische datagame: energiearmoede bestrijden in Houterveen

Ontdek onze uitdagende en interactieve serious game waarbij deelnemers zichzelf onderdompelen in de boeiende wereld van data en artificial intelligence. Tijdens dit spel ga je op een speelse manier aan de slag met ethische vraagstukken die zich voordoen bij het gebruik van data. Het verbetert niet alleen je kritisch denken, maar ook je samenwerkingsvaardigheden en het vergroot je bewustwording van je eigen vooroordelen.

Onze ethische data game biedt een uitstekende combinatie van educatie en entertainment en is ideaal voor bedrijven en organisaties die willen investeren in hun team. Het is een plezierige manier om te leren en zal ongetwijfeld zorgen voor een verrijkende en gedenkwaardige ervaring voor alle deelnemers. Probeer het nu en ontdek hoe leuk data kan zijn! 

Praktische zaken:

  • De game duurt ongeveer 2,5-3 uur (dit kan uitgebreid worden met aanvullende onderwerpen op het gebied van werken met data en AI)
  • Locatie: Op locatie of online in Zoom
  • Aantal deelnemers: Minimaal 8 en maximaal 16
  • Geen voorkennis vereist

Trainers:

Muriël is na haar studie arbeids- en organisatiepsychologie na enkele jaren in de IT gaan werken en ontdekte dat ze haar communicatieve- en sociale vaardigheden een ideale aanvulling zijn op die van talloze IT-ers en data scientists. Toen ze met AI in aanraking kwam, kwamen alle puzzelstukjes bij elkaar; mens en machine werken op dit gebied samen.

 

Mariëlle heeft 10 jaar als business intelligence consultant in het bedrijfsleven gewerkt. Dit in combinatie met haar 10 jaar ervaring in de gemeentelijke omgeving komen in haar huidige werk bij elkaar. Ze combineert de theorie met de praktijk.

Wil je meer weten? Laat dan een berichtje achter.

Neem gerust contact op voor meer informatie.

De ethische datagame Houterveen is een samenwerking tussen AI-Training en