Verken de Wereld van AI met Onze ChatGPT Training

Ben je gefascineerd door de mogelijkheden van kunstmatige intelligentie (AI) maar weet je niet waar je moet beginnen? Of ben je een professional die zijn kennis van AI en chatbots wil uitbreiden? Onze introductietraining in ChatGPT is de perfecte plek om jouw reis te starten of voort te zetten!

ChatGPT, ontwikkeld door OpenAI, is een van de meest geavanceerde conversational AI-modellen ter wereld. Het kan menselijke taal begrijpen en genereren, waardoor het een breed scala aan toepassingen heeft, van klantenservice tot contentcreatie en nog veel meer.

Deze training wordt geleid door Muriël Serrurier Schepper, een ervaren AI-professional en trainer. Sinds 2016 heeft Muriël praktijkervaring opgedaan met de implementatie van AI en chatbots in verschillende industrieën. Dit is geen sprong op de AI-hype-trein - dit is een kans om te leren van iemand die al jarenlang in het veld werkt en een diepgaand begrip heeft van zowel de technologie als de praktische toepassingen ervan.

Tijdens de training krijg je een grondige introductie in AI en machine learning, met een speciale focus op Natural Language Processing (NLP). Je zult leren hoe ChatGPT werkt, hoe het wordt getraind, en wat de mogelijkheden en beperkingen zijn. En het belangrijkste is dat je hands-on ervaring zult opdoen door te werken met ChatGPT en andere generatieve AI tools.

Of je nu nieuw bent in de wereld van AI of jouw bestaande kennis wil uitbreiden, onze ChatGPT-training biedt waardevolle inzichten en praktische vaardigheden.

Meld je vandaag nog aan en begin uw reis in de fascinerende wereld van AI en chatbots!

Wij geven presentaties van 1 uur tot workshops van een hele dag. Neem gerust contact op voor meer informatie.