Ons team

Muriël Serrurier Schepper en Taco Hiddink zijn de oprichters van ai-training en zij verzorgen samen de trainingen maar geven ook individueel presentaties en workshops aan organisaties.

Wat maakt ons uniek?

  • Wij zijn AI-experts en hebben jarenlange ervaring  met het ontwikkelen en implementeren van verschillende soorten AI oplossingen.
  • Wij hebben een passie voor artificial intelligence en maken onze kennis toegankelijk voor iedereen door middel van trainingen  en ons boek Artificial Intelligence in Actie
  • Wij hebben plezier in ons vak en met elkaar, hetgeen duidelijk uitstraalt op onze deelnemers.

 

Muriël Serrurier Schepper is project- en programmamanager op het gebied van toegepaste artificial intelligence, data science, datagedreven werken en chatbots. Zij werkte als business consultant in het data science team van  Rabobank, implementeerde twee chatbots bij Shell en is programmamanager datagedreven sturing bij de gemeente Hengelo.

Zij is een veel gevraagd spreker op (internationale) congressen en tevens gastdocent aan de Erasmus Academie.

 

Taco Hiddink is medeoprichter van Brainial.com AI Solutions & Experts en ontwerpt en bouwt AI-toepassingen, waarbij hij gebruikmaakt van machine learning en deep learning.